Βγήκε από τη ΜΕΘ το κοριτσάκι από τον Βόλο που τσιμπήθηκε από οχιά- Νοσηλεύεται σε απλή κλίνη

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 4χρονο κοριτσάκι, που τσιμπήθηκε από οχιά στον Βόλο. Το παιδί νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη στην παιδιατρική του “Ιπποκράτειου” νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει άλλο στη ΜΕΘ.

Το παιδί βρισκόταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του χωριού και έπαιζε, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε εργασίες καθαρισμού. Όταν πήγε να πιάσει το φαράσι, το φίδι που ήταν κουλουριασμένο βγήκε μέσα από τα χόρτα και της κατάφερε τέσσερα τσιμπήματα στο χέρι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ωστόσο, παρουσίασε αλλεργική αντίδραση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όμως οι γιατροί, εκτιμώντας την κατάστασή της, ζήτησαν να μεταφερθεί στο “Ιπποκράτειο”, όπου και νοσηλεύεται.

«Από ότι φαίνεται το κοριτσάκι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, γιατί είναι σε σταθερή και καλή κατάσταση. Ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα», είχε δηλώσει νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης και πρόσθεσε πως το παιδί μεταφέρθηκε στο “Ιπποκράτειο”, καθώς το νοσοκομείο διαθέτει εξειδικευμένες κλίνες ΜΕΘ.

«Πολλές φορές όταν οι κλίνες είναι γεμάτες και για αυτό γίνονται διακομιδές στην Αθήνα και αλλού. Αυτό συνέβη σε πολλές περιπτώσεις στον κορονοϊό», συμπλήρωσε ο κ.Τζελέπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος