«Το χωριό των αστεριών» και εθελοντική αιμοδοσία από το Κολέγιο “Δελασάλ”

Τα έσοδα θα διατεθούν στις «Παιδικές Καρδιές», Σύλλογο Βορ. Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χειροποίητα στολίδια των μαθητών, δράσεις για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικα στολίδια, προϊόντα από τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές», εθελοντικές δράσεις και αιμοδοσία περιλαμβάνει το φετινό Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Το χριστουγεννιάτικο «Χωριό των αστεριών» φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 10:00΄ το πρωί μέχρι τις 15:00΄ το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης. 

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα υποδεχτούν το κοινό σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό, εκφράζοντας όλοι μαζί την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης φέτος θα διατεθούν στις «Παιδικές Καρδιές», Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Για τις φετινές δράσεις διαβάστε περισσότερα εδώ

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία. Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιείται εδώ και οκτώ χρόνια και συνεχίζει να χαρίζει το ωραιότερο δώρο, ένα δώρο ζωής.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (3/12), από τις 10:00′ έως και τις 13:00′, η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ για κάθε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων. Ενημερωτικό υλικό για τους αιμοδότες στο https://bit.ly/3lPDkkS.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος