Το Θέατρο Αθήναιον παρουσιάζει την «Γιορτή της Άνοιξης» με μια σειρά παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους

Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή «Γιορτή της Άνοιξης», παρουσιάζοντας μια πλούσια σειρά από αγαπημένες παιδικές παραστάσεις, βασισμένες σε κλασικά και σύγχρονα παραμύθια. Σε δύο αίθουσες αφιερωμένες στο παιδικό θέατρο, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιστορίες που καλλιεργούν τη φαντασία, τη διαφορετικότητα και τη χαρά της δημιουργίας.

Το Θέατρο Αθήναιον παρουσιάζει την «Γιορτή της Άνοιξης» με μια σειρά παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους

Η «Γιορτή της Άνοιξης» είναι μια γιορτή θεάτρου και παιδικής δημιουργικότητας. Με παραστάσεις υψηλής αισθητικής και φροντίδας, το Θέατρο Αθήναιον προσφέρει μια ολοκληρωμένη πολιτιστική εμπειρία για παιδιά και γονείς. Φέτος την άνοιξη, το θέατρο γίνεται τόπος συνάντησης, παιχνιδιού και ονείρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

«Μια κάμπια πολύ πεινασμένη»

Απρίλιος – Μάιος

Κάθε Κυριακή στις 11:00, μια τρυφερή και πολύχρωμη παράσταση βασισμένη στο αγαπημένο βιβλίο του Eric Carle, που ταξιδεύει τα παιδιά στον μαγικό κύκλο της φύσης.

«Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας»

Απρίλιος – Μάιος

Κάθε Σάββατο στις 17:30, η διαχρονική ιστορία του διαφορετικού ελέφαντα που μας μαθαίνει να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε.

Το Θέατρο Αθήναιον παρουσιάζει την «Γιορτή της Άνοιξης» με μια σειρά παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους

«Το παγκάκι που ήθελε να γίνει βάρκα»

Απρίλιος – Μάιος

Κάθε Κυριακή στις 12:00 / Σαβ, 25/4 στις 17:00, μια μουσική παράσταση γεμάτη ευαισθησία και φαντασία, για τη δύναμη των ονείρων.

Το Θέατρο Αθήναιον παρουσιάζει την «Γιορτή της Άνοιξης» με μια σειρά παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους

«Το Γκρούφαλο»

6 & 7 Ιουνίου Σάββατο 17.00 & Κυριακή 12.00

Το παγκοσμίως αγαπημένο παραμύθι ζωντανεύει στη σκηνή σε μια διαδραστική και απολαυστική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος