Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει δυναμικά στην 89η ΔΕΘ, από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2025, αναδεικνύοντας τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά επιτεύγματά του, με καινοτόμα εκθέματα, εφαρμογές, ερευνητικά προγράμματα και διοργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις.
Η παρουσία του ΑΠΘ στη ΔΕΘ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας, να γνωρίσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και δομές, να δουν από κοντά καινοτόμες εφαρμογές, κατασκευές και πλατφόρμες, προϊόντα από spin-off εταιρείες, να συνομιλήσουν με διακεκριμένες επιστημονικές και φοιτητικές ομάδες και να συμμετάσχουν σε πρωτότυπες παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, στον εκθεσιακό χώρο του ΑΠΘ στο περίπτερο 17 (Akademia), stand 34.
Το Αριστοτέλειο με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του, θα διαθέτει επετειακό χώρο στο περίπτερο 17 (Akademia), stand 44.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο παράλληλων εκδηλώσεων, στο περίπτερο 17.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος