Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονος – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και οι κηδεμόνες τους

Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συνομήλικούς του κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, έξω από κατάστημα που ήταν εκτός λειτουργίας.

Για άγνωστη αιτία, δύο 15χρονοι κι ένας 16χρονος επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας στον παθόντα την ώρα που βρισκόταν στο σημείο με την παρέα του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το θύμα απευθύνθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Μετά την καταγγελία στην οποία προέβη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη συνέλαβαν τους τρεις ανήλικους, όπως επίσης τους κηδεμόνες τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι (σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης), ενώ για τους συλληφθέντες κηδεμόνες θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος