Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται την Τετάρτη και την Πέμπτη τις βραδινές ώρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τσιμισκή

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη (30/08/2023) και την Πέμπτη (31/08/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη (30/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

– Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Τσιμισκή προς την οδό Καρόλου Ντηλ.

Την Πέμπτη (31/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

– Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετατρέπεται σε αδιέξοδο τμήμα της οδού Καρόλου Ντηλ που συμβάλλει στη ζώνη των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος