Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εφοριακός για παράνομες προμήθειες υλικών


Μία εφοριακός και πέντε ιδιώτες συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται για εμπλοκή σε παράνομες προμήθειες υλικών. Προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, κατά την οποία παρακολουθούνταν οι κινήσεις όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Οι προμήθειες φαίνεται πως αφορούσαν διάφορα υλικά, όπως αναλώσιμα, φωτοτυπικά, εκτυπωτές κ.ά. Όπως έγινε γνωστό, η συλληφθείσα εφοριακός φέρεται να ήταν η υπεύθυνη προμηθειών όλων των εφοριών της πόλης. Κατά πληροφορίες, μέσω παράνομων αναθέσεων επιλέγονταν συγκεκριμένες επιχειρήσεις για την προμήθεια των παραπάνω υλικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, τη δωροληψίας και δωροδοκίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος