Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για εμπλοκή σε επεισόδιο, που έγινε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 52χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος 6,5 μέτρων.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται πως μετά από φραστικό επεισόδιο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξυλοκόπησαν τον 52χρονο και τον πέταξαν από το μπαλκόνι. Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα.
Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας που προχώρησαν στη σύλληψη των τεσσάρων κατηγορούμενων (ηλικίας 20, 34, 35 και 24 ετών, όλοι ημεδαποί). Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο εκ των συλληφθέντων, που είναι αδέρφια έχουν συγγενική σχέση με τον παθόντα.
Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος τους, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος κι ένα μαχαίρι), φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ησυχίας.
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα και παραμένουν υπό κράτηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος