Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που πυροβόλησε 29χρονο επειδή πίστευε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την πρώην σύζυγό του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε 29χρονο τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, επειδή πίστευε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την πρώην σύζυγό του.

«Βρισκόμουν υπό την επήρεια κοκτέιλ ναρκωτικών χαπιών και αλκοόλ» φέρεται να απολογήθηκε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «δεν ήξερα τι έκανα». Κατά πληροφορίες, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό τον λόγο υπέβαλε διά του συνηγόρου του αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 40χρονου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης είχε προσκαλέσει τον 29χρονο για να τού παράσχει επί πληρωμή υπηρεσίες ανάκτησης ηλεκτρονικών αρχείων από υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο. Το υλικό αυτό αφορούσε -κατά την ίδια δικογραφία- ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο της εν διαστάσει συζύγου του 40χρονου με τρίτα άτομα, που φέρεται να είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη συνάντησή τους, ο δράστης κατηγόρησε τον 29χρονο ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του, όταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε προανακριτικά- διαπίστωσε ότι αντί για ανάκτηση ηλεκτρονικών αρχείων, εκείνος προέβη σε διαγραφή. Τότε ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς, με τον κατηγορούμενο να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι και στο σώμα με ένα ξύλινο κοντάρι, ενώ τον πυροβόλησε με πιστόλι μία φορά στον μηρό.

Ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος