Θεσσαλονίκη: Οικογένεια αγριογούρουνων ψάχνει τροφή για ακόμα μια φορά σε αυλή σπιτιού στο Πανόραμα

Η “γνωστή” οικογένεια αγριογούρουνων έκανε για ακόμα μια φορά την εμφάνιση της, ψάχνοντας τροφή σε αυλή σπιτιού στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, χθες (30/5) το βράδυ φτάνοντας κυριολεκτικά στη βεράντα και την εξώπορτα με τους ιδιοκτήτες να ανησυχούν και να μην τολμούν να βγουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού μαμά, μπαμπάς και τα μικρά τους που μεγάλωσαν αρκετά, δηλαδή ολόκληρη η οικογένεια των αγριογούρουνων έκαναν χθες ζημιές στα πλακάκια της βεράντας, αλλά και τη μουριά στον κήπο του σπιτιού, επιχειρώντας να βρουν τροφή. Τα αγριογούρουνα, λένε οι ένοικοι του σπιτιού, έδειχναν να μην ενοχλούνται από την ανθρώπινη παρουσία, αλλά και ούτε να τρομάζουν από τις προσπάθειες τους να τα διώξουν!

Οι ένοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ κάλεσαν και το Δασαρχείο, ύστερα από την προτροπή των αστυνομικών, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το τηλέφωνο στη Δασική Υπηρεσία δεν απαντούσε.

Έτσι, δηλώνουν, χωρίς να κρύβουν την απογοήτευση τους καθώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, πως το μόνο που τους μένει είναι να είναι έξτρα προσεχτικοί όταν βρίσκονται στην… αυλή του σπιτιού τους, σε περίπτωση που η οικογένεια των αγριογούρουνων αποφασίσει να τους επισκεφθεί ξανά. Δείτε τη χθεσινή ανάρτηση της ιδιοκτήτριας του σπιτιού:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος