Με χαιρετισμό του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, άνοιξαν οι εργασίες του 6ου Προσυνεδρίου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Ισχυρή Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ.
Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στους πολέμους και την αστάθεια διεθνώς και σημείωσε ότι στα 7 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έμεινε αδρανής, αλλά ενίσχυσε την αποτελεσματικότητα της άμυνας της Ελλάδας, αναβάθμισε τις συμμαχίες της, επένδυσε στην αποτρεπτική της ισχύ.
Χαιρετισμό απηύθυναν η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής κι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, οποίος διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αναδειχθεί και πάλι πρώτη δύναμη στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.
Οι εργασίες του Προσυνεδρίου συνεχίστηκαν με ομιλίες των υπουργών Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρου Παπασταύρου, του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση Απόστολου Τζιτζικώστα, και ολοκληρώθηκαν με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος