Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών- Κινητοποιήσεις για την Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης η σημερινή, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με υπομονή για τυχόν κυκλοφοριακά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Αναλυτικά:

  • Μέλη γυναικείων συλλόγων και εργατικών σωματείων καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 8 έξω από το Κέντρο Απασχόλησης στη Δωδεκανήσου.
  • Μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί έξω από το νοσοκομείο Θεαγένειο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη αίθουσας ανάνηψης στο νοσοκομείο.
  • Μέλη φοιτητικών συλλόγων και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν στις 12 σε συγκέντρωση στην πλατεία Καμάρας ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους.
  • Μέλη της Συνέλευσης Γυναικών “8 Μάρτη” και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς καλούν την ίδια ώρα, σε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.
  •  Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν στις 6 το απόγευμα σε συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία για την Ημέρα της Γυναίκας.
  • Μέλη συλλόγων γυναικών θα συγκεντρωθούν την ίδια ώρα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.
  • Τέλος, μέλη της Συνέλευσης Γυναικών “8 Μάρτη” καθώς και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 7 στο άγαλμα Βενιζέλου. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος