Θεσσαλονίκη: Λήστεψε κατάστημα ψιλικών δύο φορές σε μία ημέρα!

Ένας 24χρονος Έλληνας λήστεψε την ίδια μέρα κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Συκεών στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας τον υπάλληλο με σφυρί! Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης- Συκεών οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 24χρονου που ενέχεται σε περιπτώσεις ληστειών. Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, ο 24χρονος χθες (6/7) τα ξημερώματα εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Συκεών απείλησε υπάλληλο με αιχμηρό αντικείμενο και σφυρί κι έτσι κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διάφορα προϊόντα. Λίγες ώρες αργότερα, μετέβη ξανά στο ίδιο κατάστημα, όπου αφαίρεσε εκ νέου το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Έχοντας το χέρι του στην τσέπη (δίνοντας την αίσθηση στον υπάλληλο ότι κρατά όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο) κατάφερε και πήρε τα λεφτά.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην περιοχή των Συκεών, αφού απώθησε 52χρονο που εκείνη την ώρα ξεκλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του, εισήλθε στο διαμέρισμά του και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος