Θεσσαλονίκη: Κλειστό από σήμερα και για δέκα ημέρες τμήμα στην Εγνατία- Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα (4/3) και για δέκα ημέρες, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την οδό Εγνατία, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, λόγω εργασιών από την ΕΥΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (04/03/2024) και για διάστημα δέκα (10) ημερών, θα εφαρμοστούν Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, στο Ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας ελάχιστου πλάτους πέντε (05) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος