Ένας 43χρονος καταδικάστηκε σε 15μηνη φυλάκιση, επειδή αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα πράγματα από πολυκατοικία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας φθορές στις κάμερες ασφαλείας της πυλωτής.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου δικάστηκε, έκρινε πως θα πρέπει να εκτίσει μέρος της ποινής του (2 μήνες), αναστέλλοντας το υπόλοιπο, αλλά αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ένοικος της πολυκατοικίας κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ότι ο δράστης πήρε μια βαλίτσα με ρούχα και τρόφιμα από τον κοινόχρηστο χώρο, κι ότι παραβίασε την πόρτα του διαμερίσματός της, χωρίς να καταφέρει να μπει μέσα, διότι έγινε αντιληπτός από την ίδια.
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του είπε πως είναι τοξικομανής. «Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν έκανα κάτι, ζητώ συγγνώμη» είπε και πρόσθεσε ότι φοβάται πως οι ένοικοι «θα με δείρουν, θα με σκοτώσουν στο ξύλο».
Μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος