Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τα μεγάλα έργα και τις Ενεργειακές Υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα

Αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο The ΜΕΤ Hotel (10 π.μ.-2 μ.μ.) η ημερίδα που διοργανώνει η Voria.gr με θέμα «Μεγάλα Έργα και Ενεργειακές Υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα».

Η ημερίδα θα έχει δύο πάνελ με θέματα για τα έργα που τρέχουν, τη δυναμική των κατασκευών και των ενεργειακών έργων στην οικονομία της Βόρειας Ελλάδας και την προοπτική τους. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι επιχειρήσεων, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο ΥΜΑΘ κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΡΗΝΟΣ ΛΟΦΟΣ ΑΕ, Παναγιώτης Γαρδελίνος.

Η ημερίδα θα διαρθρωθεί στις ακόλουθες δύο ενότητες:

Τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη και τη δυναμική των κατασκευών στην οικονομία της Βόρειας Ελλάδας: Θα συμμετάσχουν οι: Νίκος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Δημήτρης Σαρηγιάννης, Γραμματέας Υποδομών ΠΑΣΟΚ, Διευθυντής Γραφείου Πρόεδρου ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, Ντίνος Μπενρουμπή, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ, Αναστάσιος Αρανίτης, Γενικός Διευθυντής ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ & ΑΚΤΩΡ και Πάρις Μπίλιας, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τα μεγάλα έργα και τις Ενεργειακές Υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα

Οι ενεργειακές υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα: 

Θα συμμετάσχουν οι: Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Άγις Παπαδόπουλος, καθηγητής Ενεργειακών Δικτύων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ ΑΕ, Βαγγέλης Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Θερμοηλεκτρική Κομοτηνής και Αθανάσιος Πασπαλιάρης, Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΠΠΕ ΑΕ.

Οι ιδιαιτερότητες των μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης, όπως το Μετρό, η κατασκευή του Flyοver και οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται στο πολεοδομικό συγκρότημα, αλλά και οι αλλαγές στην καθημερινότητα της πόλης θα συζητηθούν στην ημερίδα.

Επίσης, η σημαντική ενίσχυση στην οικονομία της Βόρειας Ελλάδας από την δυναμική των κατασκευών θα αποτελέσει πεδίο συζήτησης με άξονα τη σημερινή εποχή αλλά και την προοπτική που προδιαγράφεται για το μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος