Θεσσαλονίκη: Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στο κέντρο της πόλης

Τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

  • Παράσταση διαμαρτυρίας στις 9 π.μ., στην έδρα της 4ης ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη, οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αντιδρώντας στην απόφαση για μετακίνηση νοσηλευτών χειρουργείων και αναισθησιολόγου στο «Ιπποκράτειο». Όπως καταγγέλλει το Σωματείο, με απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, δύο νοσηλευτές χειρουργείων του ΑΧΕΠΑ και ένας αναισθησιολόγος θα μετακινούνται κάθε Τρίτη, αρχής γενομένης από 5/3, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο», προκειμένου να καλύψουν τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού των εκεί χειρουργείων. Επίσης πάλι με απόφαση του διοικητή της 4ης ΥΠΕ, δύο νοσηλευτές χειρουργείων του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» θα μετακινούνται κάθε Παρασκευή στο «Ιπποκράτειο».
  • Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 11 το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο για τους τρεις συλληφθέντες στα επεισόδια της 28ης Φεβρουαρίου.
  • Μέλη του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Εστιών Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το κτήριο διοίκησης της Πρυτανείας του ΑΠΘ, για τα προβλήματα των φοιτητικών εστιών.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος