Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός 8χρονου σε σχολείο της Πολίχνης– Έκλεισε πόρτα πάνω στο χέρι του

Μαθητής σε σχολείο της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη τραυματίστηκε στο δάχτυλο το πρωί της Τετάρτης (29/3) όταν έκλεισε πόρτα πάνω στο χέρι του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής ενημέρωσε ότι γύρω στις 11:40 ο 8χρονος ήταν στην τουαλέτα μαζί με δύο συμμαθητές του, όταν έκλεισε η πόρτα και του έπιασε το χέρι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, όπου διαπιστώθηκε πως υπάρχει ζημιά στο μικρό δάχτυλο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, πρόκειται για περιστατικό περιφερικού ακρωτηριασμού της τελικής (ονυχοφόρου) φάλλαγας του μικρού δακτύλου του χεριού, δηλαδή το 8χρονο αγόρι έχασε κομμάτι του νυχιού του.

Για τον λόγο αυτό δεν χρειάστηκε εισαγωγή για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά τον φρόντισαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών οι πλαστικοί χειρουργοί και γύρισε στο σπίτι του.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα του δήμου Παύλου Μελά.

Όπως ανέφεραν μαθητές, η κατάσταση στον χώρο των σχολικών τουαλετών δεν είναι και η καλύτερη, καθώς οι πόρτες είναι ξύλινες και κλείνουν απότομα. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μία εβδομάδα είχε σταλεί επιστολή στην αρμόδια Αντιδημαρχία του Δήμου Παύλου Μελά, προκειμένου να συντηρηθούν κάποιες εγκαταστάσεις του σχολείου για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος