Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Την ανήλικη ανιψιά του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά για μία πενταετία ένας 42χρονος σε περιοχή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 22χρονης, σήμερα, φερόμενης παθούσας, σύμφωνα με την οποία κατά την περίοδο 2010-2015, όταν η ίδια ήταν ανήλικη (από τα 8 έως τα 13 έτη) ο 42χρονος – εξ αγχιστείας – θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ επανάληψη και χωρίς τη θέλησή της σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Επίσης, σύμφωνα με τη δικογραφία η Αστυνομία διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι το 2010 ο 42χρονος κατηγορείται ότι πρόβαλλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στον γιο και τον ανιψιό του, που ήταν τότε μόλις 4 και 7 ετών αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά τα έτη 2010 μέχρι 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω – σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος