Θεσσαλονίκη: 15χρονη κατηγορείται ότι λήστεψε 14χρονη και την οδήγησε στα Πανεπιστήμια όπου μαζί με μία φίλη της την ξυλοκόπησαν

Σε ανακριτή απολογήθηκε μία 15χρονη, η οποία κατηγορείται ότι λήστεψε, υπό την απειλή μαχαιριού, μία 14χρονη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας το κινητό της τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια, με απειλή βίας υποχρέωσε την παθούσα να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο, οδηγώντας την στα Πανεπιστήμια, όπου με τη συνδρομή μίας φίλης της άσκησαν βία εναντίον της.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, η ανήλικη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επίβλεψης και επιτήρησής της από επιμελητή ανηλίκων. Εις βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία, παράνομη βία, πρόκληση σωματικής βλάβης (από κοινού) και παράνομη οπλοφορία, με την ίδια – κατά πληροφορίες – να ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι είχε προηγούμενα με την παθούσα.

Το περιστατικό συνέβη την Μ. Τετάρτη και καταγγέλθηκε από την 14χρονη, οπότε ακολούθησε αστυνομική έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη της 15χρονης. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της φίλης της που συμμετείχε στο ξυλοδαρμό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος