Συνελήφθη 24χρονος για κατοχή ηρωίνης και πορνογραφικού υλικού

Οι συνεχείς έλεγχοι αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό ποσότητας ηρωίνης και τη σύλληψη 24χρονου  διακινητή από την Βουλγαρία.

Σε βάρος του συλληφθέντα, αλλά και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες , κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος αλλοδαπός στην περιοχή του Ευόσμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 843 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε παραλάβει ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας από συνεργό του σε γειτονική χώρα με σκοπό να τα διαθέσει στη χώρα μας.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας που κατείχε ο δράστης, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος