Συνάντηση Σπίρτζη – Τζιτζικώστα αύριο για τον ΟΑΣΘ στην Αθήνα

Τις τελευταίες εξελίξεις στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) θα συζητήσουν στη συνάντηση που θα έχουν αύριο, στην Αθήνα, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Οι κύριοι Σπίρτζης και Τζιτζικώστας είχαν σήμερα τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα, ενώ σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε: “H κατάσταση με το ζήτημα του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ομηρία και η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στις δημόσιες μεταφορές πρέπει να λήξει με κάθε δυνατό τρόπο“.
Κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Για να γίνει επιτέλους πράξη το αυτονόητο, πρέπει και οι δύο πλευρές να συζητήσουν και να συναποφασίσουν τα βήματα που θα οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος” σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας και υπογράμμισε ότι σκοπός της συνάντησής του με τον υπουργό είναι να εξευρεθεί και να εφαρμοστεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και του ΟΑΣΘ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος