ΑΠΘ: Συνέδριο για την ελάχιστα επεμβατική εξωσωματική τεχνολογία στην καρδιοχειρουργική

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυσή της στη Θεσσαλονίκη, η Διεθνής Εταιρεία Ελάχιστα Επεμβατικών Εξωσωματικών Τεχνολογιών (Minimal Invasive Extracorporeal Technologies International Society- MiECTiS), σε συνεργασία με την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ στο ΑΧΕΠΑ και υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, διοργανώνει επετειακό Συνέδριο, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο, με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα και την ανάδειξη των τεχνολογιών αυτών ως το μέλλον της καρδιοχειρουργικής. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναδειχθεί το πεδίο για την ελάχιστα επεμβατική εξωσωματική τεχνολογία στην καρδιοχειρουργική, η επίδραση στην κλινική πράξη, τα σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα, οι καινοτομίες και οι τεχνικές που έχουν προκύψει τα τελευταία 10 χρόνια.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε καρδιοχειρουργούς, αναισθησιολόγος, ειδικούς εξωσωματικής κυκλοφορίας, εντατικολόγους, καρδιολόγους και γενικά σε επιστήμονες που ασχολούνται με την εφαρμοσμένη φυσιολογία και την έρευνα στην εξωσωματική κυκλοφορία στην Καρδιοθωρακοχειρουργική.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://static.livemedia.gr/services/inventics/eventfiles/usid139_20240501143910133_1021final_program_anniversarymiectis_meeting_2024.pdf και το Συνέδριο: https://www.miectis.org/anniversary-meeting-2024/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος