Μία συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών είναι πάντα αξιοσημείωτο γεγονός για τη Θεσσαλονίκη. Αυτήν τη φορά έρχονται στη Μικρή Σκηνή, το πρώην στούντιο του Νίκου Παπάζογλου για δύο συναυλίες. Ο χώρος ους είναι οικείος, φορτισμένος με αναμνήσεις και συναισθήματα αφού στο πρώην στούντιο του Παπάζογλου ηχογραφήθηκαν πολλοί δίσκοι του συγκροτήματος ξεκινώντας απ’ το μακρινό 1980.
«Ο Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή) μαζί με τους Κώστα Βόμβολο (ακορντεόν), Πανού Μανουηλίδη (κιθάρα, φωνή) και Χάρη Παπαδόπουλο (μπουζούκι), Μιχάλη Σιγανίδη (κοντραμπάσο) στις 15 και 16 Μαΐου στις 21.30 παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ταξιδεύοντας στην επικράτεια των Χειμερινών Κολυμβητών. Ο Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο) δεν ήταν εύκαιρος.
Η εμφάνιση μικρότερων σχημάτων στα πλαίσια του συγκροτήματος, με ονόματα όπως “Θέλω να πάρω τα βουνά”, “Καθετήρες”, “Εύκαιροι”, “Κασμάδες” κ.ά., και πρώτο συνθετικό το “Χειμερινοί Κολυμβητές”, είναι συνηθισμένη και, πλην της πρακτικής χρησιμότητάς τους, ενδιαφέρουσα καθώς δημιουργούνται μουσικές διαδρομές ασυνήθιστες όταν στις συναυλίες τους παρίστανται όλα τα μέλη», σημειώνουν τα μέλη του σχήματος .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος