Ιστιοπλοΐα + SUP στον Ναυτικό Όμιλο Ακτής Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού και το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. καλεί το κοινό να ανακαλύψει την Ιστιοπλοΐα και το SUP στο Ναυτικό Όμιλο Ακτής Θερμαϊκού, στην Περαία στις 23 Απριλίου 2023 – OPEN DAY / 11:00 – 17:00. Μέρα χαράς για όλη την οικογένεια, μια σειρά από δωρεάν δραστηριότητες.

«Δεν είναι ανάγκη να γίνει κάποιος πρωταθλητής, απλά  μπορεί να ευχαριστηθεί τη θάλασσα. Περνάς καλά μαθαίνοντας να αρμενίζεις!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η θαλάσσια περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού στο παραλιακό μέτωπο της Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας προσφέρει ιδανικές συνθήκες και απαραίτητες φυσικές υποδομές για καθημερινές προπονήσεις ανηλίκων, εκγύμναση ενηλίκων, και αποτελεί σημείο συνάντησης αθλητών υψηλού επιπέδου, για την προπόνηση τους και την προετοιμασία τους, καθιστώντας το Δήμο μας ως κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Ο όμιλος ιδρύθηκε από πρωτοβουλία πολιτών το 1995. Μετρά  28 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ναυταθλητικό χώρο. Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας και της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Οι άνθρωποί του, με την αγάπη τους για την θάλασσα και τον αθλητισμό, προάγουν τις ναυταθλητικές αξίες και συμβάλλουν στην διάδοση των αθλημάτων νερού και στην προστασία του περιβάλλοντος. Στον όμιλο καλλιεργούνται τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και του SUP με παιδικά τμήματα ανάπτυξης, εφηβικά αγωνιστικά τμήματα και τμήματα ενήλικων καθημερινής εκγύμνασης. Ιστιοπλοΐα μπορεί να κάνει κάποιος  είτε είναι 7, είτε 77 και 87 ετών. Στόχος του Ν. Ο. Α. Θ. είναι να φέρει τον κόσμο όσο το δυνατόν πιο κοντά στη θάλασσα .

Ν.Ο.Α.Θ.- τηλ επικοινωνίας: 23920.28849 & 6999105205

Πληροφορίες για τις Ημέρες Θάλασσας στο Δήμο Θερμαϊκού:

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. τηλ επικοινωνίας: 2392027000

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος