Η Θεσσαλονίκη ως city break προορισμός: Παρουσίαση του Οργανισμού Τουρισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με επιτυχία την παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως γαστρονομικό προορισμό και όχι μόνο, σε εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από το εξωτερικό , στο πλαίσιο του Β2Β Travel & MICE Event Athens 2024 στο ξενοδοχείο Brown Acropol Athens που διοργανώθηκε από την εταιρία τουριστικού marketing Respond on Demand.

Τα τουριστικά  γραφεία προέρχονταν από το Βέλγιο, την Ολλανδία , την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Αμερική.

Η Θεσσαλονίκη ως city break προορισμός: Παρουσίαση του Οργανισμού Τουρισμού

Μετά από την παρουσίαση ακολούθησε networkingτου εκπροσώπου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με όλους τους παριστάμενους τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό αλλά και με τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία που συμμετείχαν.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενίσχυσε την ταυτότητα του προορισμού  ως  έναν από τους ελκυστικότερους city break προορισμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Τα δείγματα ενδιαφέροντος της παραπάνω δράσης δείχνουν την ανοδική τάση του τουριστικού προϊόντος της πόλης που καλύπτει ποικίλες ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος