Οι φοιτητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Πέμπτης (7/3) μέλη φοιτητικών συλλόγων προχώρησαν σε ταυτόχρονο συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου προς την Πρυτανεία του ΑΠΘ, καθώς και την είσοδο στην οδό Εθνικής Αμύνης, στην παλιά Φιλοσοφική Σχολή και την Πολυτεχνική.
Οι φοιτητές θα σταματήσουν τον αποκλεισμό στις 12 το μεσημέρι και θα κατευθυνθούν στην Καμάρα, για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία, με πιθανή κατάληξη το ΥΜΑΘ.
Τέλος, αύριο αναμένεται φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να κατέβουν στην Αθήνα, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος