Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου

Array

Την εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου, τον περασμένο Μάιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 38χρονος, υπήκοος Τυνησίας, ο οποίος συνελήφθη στον Εύοσμο, σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται διαδραματίστηκε στην περιοχή των Λαδάδικων, όπου ο ίδιος διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο. Όταν ο 38χρονος ενεπλάκη σε καβγά με άλλους θαμώνες, παρενέβησαν ο 32χρονος μαζί με υπάλληλο του καταστήματος, με σκοπό να τον απομακρύνουν.

Πράγματι, ο αλλοδαπός έφυγε από το σημείο, αλλά επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα κρατώντας ένα πιστόλι με το οποίο κατηγορείται ότι καταδίωξε τον 32χρονο – που όπως προέκυψε εργαζόταν σε διπλανή επιχείρηση – βάλλοντας εναντίον του τρεις φορές, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία κατηγορείται ότι ενήργησε με “ανθρωποκτόνο πρόθεση” και το αμέσως επόμενο διάστημα καλείται να λογοδοτήσει για το συμβάν ενώπιον ανακριτή.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος