Η Χορωδία «Γιάννης Μάντακας» του ΑΠΘ γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της, με μία επετειακή συναυλία αύριο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή ιστορική πορεία, η χορωδία συνεχίζει τη δράση της με συναυλίες και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η κληρονομιά του Γιάννη Μάντακα διαπερνά δυναμικά τη σύγχρονη χορωδιακή εικόνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, εμπνέοντας τη δημιουργία νέων χορωδιακών συνόλων, καθώς και την εκπαίδευση νέων ταλαντούχων μαέστρων χορωδίας.
Συμμετέχουν: Χορωδία «Γιάννης Μάντακας» του ΑΠΘ
Χορωδιακό Εργαστήρι Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ
Ομάδα φοιτητών του μαθήματος Διεύθυνση Φωνητικών Συνόλων Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ
Χορωδία «Τρισεύγενη Καλοκύρη» Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ
Μουσική επιμέλεια: Εριφύλη Δαμιανού
Είσοδος ελεύθερη – Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.auth.gr/events/70-chronia-chorodia-giannis-mantakas-apth/
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος