Επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Η αναγέννηση μιας πόλης – 100 Χρόνια από την πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης (1917 – 2017 / Μύθος και Πραγματικότητα», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στις 19.00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄1).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Κολλέγιο Ανατόλια και η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, με ομιλητές τον Βασίλειο Κ. Γούναρη, Καθηγητή Ιστορίας Νεοτέρων Χρόνων / Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας ΑΠΘ, τον Νίκο Καλογήρου, Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων / ΠΣ ΑΠΘ, τον Ευάγγελο Χεκίμογλου, Διδάκτορα Οικονομικής Ιστορίας και Έφορο του Εβραϊκού Μουσείου Θεσσαλονίκης και τη βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέα και δημοσιογράφο, Victoria Hislop.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος