Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στις ευπαθείς ομάδες της Κ. Μακεδονίας

Νέες δράσεις ενίσχυσης των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων αναλαμβάνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης εν όψει μάλιστα και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Περιφέρεια παρέλαβε το τέταρτο κοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ και με επικεφαλής τον Συντονιστή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρη Αηδονόπουλο έγινε η διαλογή και αποθήκευση των ειδών στις αποθήκες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα είδη θα διανεμηθούν τις επόμενες μέρες στους φορείς οι οποίοι λειτουργούν κοινωνικές – προνοιακές δομές και συσσίτια σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, προσπαθώντας να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στους πολίτες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, αλλά και σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα η Περιφέρεια προσέφερε επίσης 220 κιλά ρυζιού και σόγιας υψηλής διατροφικής και θερμιδικής αξίας για να διανεμηθούν στους πολίτες του συσσιτίου του ιερού ναού Αγίου Φωτίου, στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος