Οι επιρροές που δέχτηκαν τα γλυκά της Θεσσαλονίκης από τη γαλλική κουζίνα, θα είναι το αντικείμενο εργαστηρίου με τη συμβολή της Ντίνας Νικολάου, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο bar-restaurant Navona (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2).
Η γνωστή σεφ θα παραδώσει μαθήματα γευσιγνωσίας στο κοινό, θα αναλύσει τη γαλλική επιρροή στα γλυκά της πόλης μας, θα προτείνει το γλυκό που θα συνοδεύει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θα παρασκευάσει τρίγωνα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Πηγή:Δήμος Θεσσαλονίκης
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος