36χρονος Σύρος είναι ο δράστης του επεισοδίου στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”

Array

Ένας 36χρονος Σύρος φέρεται ως “πρωταγωνιστής” του πρωινού επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο παραπάνω νοσηλευτικό ίδρυμα, τραυματισμένος στο αυτί, ύστερα από επεισόδιο στο οποίο φαίνεται ότι ενεπλάκη μαζί με άλλα άτομα, στην περιοχή του Βαρδαρίου. Γι’ αυτό το λόγο προσήχθη στο ΑΤ Πλατείας Δημοκρατίας, αλλά λόγω του τραυματισμού του, κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο “Γεννηματάς” προκειμένου να εξεταστεί.
Εκεί, για άγνωστο λόγο, άρχισε να τα κάνει “γυαλιά – καρφιά”, σπάζοντας αρχικά τις τζαμαρίες του νοσοκομείου και απειλώντας να θέσει τέλος τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια εκσφενδόνισε γυαλιά στο οδόστρωμα της οδού Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η Άμεση Δράση έλαβε κλήση γύρω στις 7 παρά 10 το πρωί και προληπτικά έκλεισε την Εθνικής Αμύνης για περίπου μία ώρα, όταν δηλαδή αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό.
Οι αρχικές εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι πιθανότατα επρόκειτο περί τοξικομανούς δεν επιβεβαιώθηκαν.
Ο 36χρονος, ο οποίος ζει καιρό στην Ελλάδα πληρώντας τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα μεταφερθεί σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί, ενώ από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες φθορές.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος