Patriot και Dacota στο αεροδρόμιο της Μίκρας

Array

Την «ασπίδα» της Θεσσαλονίκης…. το αντιπυραυλικό σύστημα αεράμυνας RATRIOT, που φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών από αέρος, θα έχουν τη δυνατότητα να …γνωρίσουν από κοντά όσοι Βορειοελλαδίτες επισκεφθούν το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μίκρας, που από σήμερα ως και την 8η Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτό για το κοινό, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, μέσω της γιορτής του Προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του συγκεκριμένου αεροδρομίου, θα έχουν τη δυνατότητα να …αγγίξουν αεροσκάφη που υπηρέτησαν την πολεμική αεροπορία στη χώρα μας, μεταξύ άλλων τα F-5, Dacota, Canadair και F-4 Phantom,, αλλά και να δουν από κοντά μία έκθεση μέσων και εξοπλισμών που χρησιμοποιεί η πολεμική αεροπορία για να παρέχει το έργο της. Παράλληλα, στο αεροδρόμιο θα λειτουργεί και μια έκθεση φωτογραφίας, μέσω της οποίας ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να μάθει την ιστορία και την πορεία της ελληνικής αεροπορίας, από την γέννησή της μέχρι σήμερα.
Στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, έχει δημιουργηθεί και περίπτερο πληροφοριών από την Σχολή Υπαξιωματικών και Διοικητικών, προκειμένου να ενημερώνονται νέοι που επιθυμούν να εισαχθούν στη σχολή.
Υπογραμμίζεται ότι η είσοδος στο Στρατιωτικό Aεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ελεύθερη για το κοινό, και με εξαίρεση την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οπότε και θα ανοίξει στις 12.00 το μεσημέρι, όλες τις ημέρες οι πύλες του θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν στις 17.00.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος