Στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης κατέληξε το μεσημέρι η πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς και κινήθηκαν στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Βενίζελου, διαδηλώνοντας κατά των πολιτικών της κυβέρνησης στα θέματα παιδείας και κατά των μνημονίων. Στην εξωτερική είσοδο του Διοικητηρίου (ΥΜΑ-Θ) ανάρτησαν πανό με το σύνθημα “Δε χαρίζουμε τις σπουδές μας και το μέλλον μας σε κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ”.
“Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν σύλλογοι φοιτητών από το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για δωρεάν σπουδές και για το μέλλον που μας αξίζει και μας στερούν” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της γραμματείας του ΜΑΣ, Γιάννης Βασιλειάδης.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος