Διήμερα Σεμινάρια με θέμα την Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης και η διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων. Με δωρεάν συμμετοχή και με χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής, το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στους δημόσιους λειτουργούς και φορείς όσο και στην εκπαίδευση πολιτών.
Δημόσιοι Λειτουργοί:
Το σεμινάριο με θέμα «Ανακύκλωση Οργανικών Αποβλήτων και Πράσινη επιχειρηματικότητα στον αστικό ιστό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας » απευθύνεται στους δημόσιους λειτουργούς με σκοπό την μεταφορά της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου αλλά και από πρακτικές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση οργανικών απορριμμάτων, τα οφέλη που οι κοινωνίες αποκομίζουν από την εφαρμογή τους καθώς και τις μεθόδους που πρέπει να αναπτύξουν οι δημόσιοι φορείς ώστε οι δράσεις διαχείρισης οργανικών απορριμμάτων να γίνονται αποδεκτές από τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και Τρίτη 1 Νοεμβρίου από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 16.00 στο δημαρχείο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μανώλης Αναγνωστάκης».
Εκπαίδευση Πολιτών
Το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Πολιτών
στην Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων του Προγράμματος στόχο έχει τη μεταφορά της τεχνογνωσίας, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πολιτών στη διαχείριση αστικών απορριμμάτων, επικεντρώνοντας στα οργανικά και την κομποστοποίηση. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 9.00 – 16.00 στο δημαρχείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μανώλης Αναγνωστάκης».
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:κα Ξανθή Κατσικώρη
Τηλέφωνο: 2310241714, Email: xanthikat@gmail.com
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος