Κανένας λόγος ανησυχίας για τα κτίρια τονίζει η Αττικό Μετρό

Η Αττικό Μετρό σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα διευκρινίζει μεταξύ άλλων ότι οι εργασίες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται κανονικά και τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα, ενώ όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται.
“Καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτιρίων“, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό 

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., με αφορμή δημοσιεύματα, ενημερώνει για τα εξής:

  1. Οι εργασίες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τόσο στην κατασκευή των σταθμών, όσο και στη διάνοιξη των σηράγγων.
  2. Κατά τη διάρκεια των εργασιών λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οικοδομών και των έργων υποδομής στην περιοχή επιρροής του έργου.
  3. Τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής από μεγάλη ομάδα έμπειρων μηχανικών και συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  4. Όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται και καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτιρίων.
  5. Η Αττικό Μετρό Α.Ε. θα συνεχίσει να ενημερώνει υπεύθυνα για την πορεία του έργου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος