Νέες κυκλοφοριακές εκτροπές στην Αλ. Παπαναστασίου την Τρίτη 26 Ιουλίου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (26-07-2016), θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Αλ. Παπαναστασίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Αλ. Παπαναστασίου, από τη συμβολή της με την οδό Κορίνθου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αλ. Σταύρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παπαναστασίου – Γυμν. Μικρού – Παπάφη – Κανάρη – Παπαναστασίου. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις συμβολές της οδού Παπαναστασίου με τις οδούς Στρ. Γενναδίου και 25ης Μαρτίου καθώς και στη συμβολή της οδού Αγ. Βασιλείου με την οδό Οδυσσιτών.

Εν συνεχεία θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Αλ. Παπαναστασίου, μεταξύ των οδών Βούλγαρη και Υψηλάντου, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος σαράντα (40) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας της οδού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος