Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην οδό Μ. Μπότσαρη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (20-07-2016), θα εφαρμοστούν διαδοχικά οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπάφη. Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω των οδών Παπαναστασίου, Παπάφη και των γύρω δρόμων.
Β. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Μ.Μπότσαρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χείμαρας και Λεωφ. Κ.Καραμανλή (ρεύμα πορείας προς Κ.Καραμανλή). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα πορείας.
Γ. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Μ.Μπότσαρη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κ.Βόγα και της Λεωφ. Β.Όλγας (ρεύμα πορείας προς Λεωφ. Β.Όλγας). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα πορείας.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος