Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της οργάνωσης που ανατίναζε τα ΑΤΜ

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οργάνωση που ανατίναζε τα ΑΤΜ, καθώς στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ διακρίνεται ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσαν οι διαρρήκτες.  Η σπείρα έκλεβε επίσης αυτοκίνητα σε Θεσσαλονίκης και Σέρρες με τη λεία τους να ξεπερνά τα 500.000 ευρώ, ενώ σε σπίτια και αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και άλλος εξοπλισμός.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δράστες να πλησιάζουν ένα ΑΤΜ στη Μηχανιώνα, στη συνέχεια τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό, το ανατινάζουν και εξαφανίζονται με κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν φροντίσει να βρουν νωρίτερα.

Τα μέλη της οργάνωσης πήγαιναν κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου δεν είχε κίνηση για να μην γίνονται αντιληπτοί, ενώ η δράση τους διήρκεσε αρκετούς μήνες, με την Αστυνομία να ερευνά επί πολλούς μήνες τα στοιχεία.

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών ξεκίνησε πριν μήνες και συνεχίζεται, ενώ δύο από τα συνολικά έξι μέλη της σπείρας είναι ήδη στη φυλακή και οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος