Θεσσαλονίκη: “Τρόπαιο” στα social media η μπλούζα του 16χρονου που χτύπησαν οπαδοί

Ως “τρόπαιο” επιδεικνύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Tik Tok) την μπλούζα με το σήμα του ΠΑΟΚ που πήραν από τον 16χρονο που χτύπησαν προχθές 2 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη οι δράστες της επίθεσης. Οι δράστες χτύπησαν τον νεαρό και μάλιστα του προκάλεσαν εξάρθρωση προκειμένου να του αποσπάσουν την μπλούζα.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό καταφέρνοντας να συλλάβει τον έναν από τους δράστες, 21 ετών. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ληστεία (κακουργήματα), επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατοχή και χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες με αναφορά στον Αθλητικό Νόμο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα).

Όλες οι παραπάνω πράξεις είναι κατά συναυτουργία, καθώς, εκτός από τον 21χρονο, στο επεισόδιο συμμετείχε συνεργός του τον οποίο οι Αρχές αναζητούν. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η ληστεία συνδέεται με αθλητικό τζάκετ που έφερε το ανήλικο θύμα και είχε διακριτικά ομάδας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση. Ενώπιον της εισαγγελέως φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι προηγουμένως ο ανήλικος τον εξύβρισε.

Ο 16χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στο πρόσωπο και χτυπήματα στα κάτω άκρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος