Θεσσαλονίκη: Τρία νήπια νοσηλεύονται διασωληνωμένα στο Ιπποκράτειο

Τρία νήπια νοσηλεύονται διασωληνωμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τρία διαφορετικά περιστατικά που δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Το ένα, νεογέννητο βρέφος μόλις τεσσάρων ωρών, που γεννήθηκε με καισαρική και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, μεταφέρθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη από Βέροια, συνοδεία αστυνομικών. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ένα αγόρι τεσσάρων ετών που κατέρρευσε σε παραλία της Χαλκιδικής, έκανε σπασμούς και εμετούς, όταν βγήκε από τη θάλασσα, στην αγκαλιά της μητέρας του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πρόκειται μάλλον για εισρόφηση και όχι πνιγμό.

Διασωληνωμένο σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και ένα παιδάκι 3,5 χρόνων από Νάουσα που αργά χθες το βράδυ κόντεψε να πνιγεί από τροφή, καθώς έφραξε ο ανώτερος αεραγωγός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος