Το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα Καθαρά Δευτέρα, στα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.
Σε Περαία και Αγία Τριάδα, δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ, όπως είπαν οι επιχειρηματίες, οι κρατήσεις είχαν γίνει ακόμη και είκοσι μέρες πριν.
Τα ουζερί προσφέρουν ποικιλία σαρακοστιανών εδεσμάτων, με το τσίπουρο και τα θαλασσινά να έχουν την τιμητική τους, όπως τα καλαμαράκια, τα μύδια και το χταπόδι.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος