Ατύχημα εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, και συγκεκριμένα στη γραμμή 1Χ, συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, με θύμα μια νέα γυναίκα που επέβαινε σε αυτό. Ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της οροφής του οχήματος ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι της.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών, κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσε και δικυκλιστής διασώστης. Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα δεν έχρηζε ανάγκης νοσηλείας ή πρώτων βοηθειών.
Ανακοίνωση ΟΑΣΘ
Ο ΟΑΣΘ εκφράζει τη συμπάθεια και τις καλύτερες ευχές προς την επιβάτη της γραμμής 1Χ που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, την οποία χτύπησε ένα πλαστικό καπάκι του λεωφορείου που άνοιξε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Αριστοτέλους.
Η επιβάτης, όπως έκρινε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.
Το καπάκι που άνοιξε προφυλάσσει τον κεντρικό πίνακα διάγνωσης βλαβών του λεωφορείου (εγκέφαλος), επομένως χρησιμοποιείται και ανοιγοκλείνει καθημερινά.
Ο ΟΑΣΘ τονίζει ότι η μάχη για την συντήρηση των λεωφορείων του Οργανισμού είναι καθημερινή και διαρκής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος