Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη δολοφονία του αδικοχαμένου φοιτητή Άλκη Καμπανού, που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης και σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του.

«Εγώ και η σύζυγός μου να ζούμε με αυτόν τον πόνο, τον πόνο του άσχημου χαμού του Άλκη… Το μήνυμα είναι αυτό που λέμε συνέχεια ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τη διαφορετικότητα», δήλωσε ο πατέρας του, Αριστείδης Καμπανός.

Από χθες (31/1) το βράδυ φίλοι, συγγενείς και φίλαθλοι τιμούν τη μνήμη του, αφήνοντας λουλούδια και ανάβοντας κεράκια στο σημείο που ξεψύχησε ο Άλκης.
«Τέσσερα χρόνια από εκείνη τη νύχτα που ο γιος μου δέχθηκε μια άνανδρη και άδικη επίθεση. Η μνήμη του είναι πάντα ζωντανή και θα παραμείνει για όλους μας ζωντανή», πρόσθεσε από την πλευρά της, η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου.
Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μαύρη μέρα που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.
— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) February 1, 2026
Ράγισαν καρδιές στο τρισάγιο που τέλεσε σήμερα η οικογένεια του ΑΡΗ για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου Άλκη στο σημείο που δολοφονήθηκε άνανδρα
◾ 01/02/2022 – 01/02/2026
🙏🕯️🕊️#ARISFC pic.twitter.com/RWJtWm1oo9
Η δομή «Εις το όνομα του Άλκη», προγραμματίζει αγώνα δρόμου στη μνήμη του 19χρονου, στις 15 Φεβρουαρίου.
Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος