Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις σε επίθεση με οπαδικά κίνητρα στο Πανόραμα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβαν χώρα στα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Πανοράματος, ταυτοποίησαν τα στοιχεία τεσσάρων εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας  18, 19 και 19 ετών και έναν 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με τα συμβάντα, βραδινές ώρες στις 26-05-2023, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος και με απειλή και χρήση βίας, του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κασκόλ με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, ενώ σε έτερο σημείο της περιοχής, με απειλή βίας, αφαίρεσαν από άλλο νεαρό άτομο ενδύματα που έφεραν χαρακτηριστικά συνδέσμου της ίδιας ομάδας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση υπολοίπων δραστών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος