Τέσσερις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή σε επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που διαδραματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 20χρονο.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στην υπόθεση εκτός από τα τέσσερα άτομα που ταυτοποιήθηκαν, ηλικίας 17 ετών σήμερα, εμπλέκονται δύο ακόμη συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, η οποία διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα βρισκόταν μαζί με τη 18χρονη φίλη του σε πάρκο. Οι δράστες τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Πριν προλάβει να απαντήσει δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας, με συνέπεια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για τις πρώτες βοήθειες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος