Θεσσαλονίκη: Σύσταση του Εμπορικού συλλόγου στους καταστηματάρχες για τις αυριανές πορείες

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, λόγω των αυριανών συγκεντρώσεων και πορειών που θα ακολουθήσουν, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συστήνει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να λάβουν ορισμένα μέτρα για την ασφάλεια των επιχειρήσεων τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), στο πλαίσιο της κύριας αποστολής τους για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, θα λάβουν τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα με σκοπό την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών ή εν γένει αντικοινωνικών συμπεριφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την αποτροπή κάθε έκνομης ενέργειας, παρακαλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις, ιδιαιτέρως όσες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης όπως μεριμνήσουν αύριο Τετάρτη 06-12-2023 για την ασφάλεια των καταστημάτων τους, με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα, καθώς και για την απομάκρυνση εξωτερικά αυτών πάσης φύσεων υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος