Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση της Λαμπράκη

Όπως έκανε γνωστό η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα (17/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρ. Λαμπράκη του Δήμου Θεσ/νίκης, κατά τις ώρες 06:00΄ έως 20:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Ειδικότερα:

Τη Δευτέρα (17/07/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Διαγόρα της οδού Γρ. Λαμπράκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Διαγόρα.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Διαγόρα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγίας Μαρίνας, Υπατίας, Διαγόρα ή Κλεάνθους και Μικράς Ασίας.
  • Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Διαγόρα προς την οδό Αγίας Μαρίνας της οδού Γρ. Λαμπράκη, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Η Τροχαία ζητεί την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος