Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ληστεία και διάρρηξη – Εμβόλισαν όχημα κατά τη διαφυγή τους

Τρία νεαρά άτομα που εμπλέκονται σε περίπτωση ληστείας σε κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας συνελήφθησαν χθες 14/02/24. Πρόκειται για ανήλικους , οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, πρώτες πρωινές ώρες την 13-02-2024, με όχημα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, προσέγγισαν κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας, το οποίο διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 1.000 ευρώ.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εμβόλισαν με το όχημα τους τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι οι νεαροί πρώτες πρωινές ώρες την 13-02-2024 διέρρηξαν καφετέρια στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και τηλεόραση. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων σε βάρος των γονέων των ανωτέρω, ενώ το αφαιρεθέν όχημα εντοπίστηκε, εντός αρδευτικού καναλιού στην περιοχή της Χαλκηδόνας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος